Преди месец Леонардо Ди Каприо и приятелката му - актрисата

...
Преди месец Леонардо Ди Каприо и приятелката му - актрисата
Коментари Харесай

Как Леонардо Ди Каприо посрещна 2021 г.?

Преди месец Леонардо Ди Каприо и приятелката му - актрисата и модел Камила Мороне, краткотрайно се реалокираха от Лос Анджелис в Бостън, където сега се снима комедията на Netflix " Не гледай нагоре " с свръхестествен звезден състав, предава БГНЕС.

През цялото това време обаче Ди Каприо и Камила съумяват да останат в сянка и да не попадат постоянно в обективите на локалните фотографи.

Двойката обаче провокира вниманието на обществеността едвам в навечерието на Нова година, когато посети един от магазините в северен Бостън, с цел да вземе италианска храна за своята церемония вечеря.

Според изявленията в Бостън наподобява, че звездите са решили да създадат угощение за нещо като женитба, закупувайки колосално количество тестени произведения, сосове, домашно приготвени картофени чипсове, сладко от смокини и доста други храни. Според притежателите на магазина, двойката евентуално е възнамерявала да прекара Нова година в готвене на домашно приготвени италиански ястия за огромна компания, надалеч от любопитни очи.

„ Хората в магазина споделиха, че той има най-сините очи, които в миналото са виждали “, сподели въодушевено притежателят пред локалните медии. - " Не е допустимо да го объркате с никого, даже и с маска ".

Тъй като фотосите на продукцията " Не гледай нагоре " започнаха в края на ноември, ди Каприо и други членове на актьорския състав снимат из целия щат Масачузетс. Очаква се фотосите да продължат най-малко доникъде на февруари.

Във кино лентата Дженифър Лорънс и Леонардо Ди Каприо играят двойка астрономи, които откриват, че голям метеорит е на път да се сблъска със Земята. Никой обаче не приема съществено предизвестията за идна крах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР