Преди месец, когато разбрахме, че ще гледаме Джейсън Стейтъм и

...
Преди месец, когато разбрахме, че ще гледаме Джейсън Стейтъм и
Коментари Харесай

The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и защо актьорът напусна филма

Преди месец, когато разбрахме, че ще гледаме Джейсън Стейтъм и Кевин Харт дружно на екран, се зарадвахме откровено, тъй като доста ги харесваме тези двамата.

Те напълно естествено трябваше да вземат основните функции в екшън комедията The Man From Toronto, само че нещата са се объркали. Според Deadline, Джейсън Стейтъм се е отказал от ролята си във кино лентата единствено няколко седмици (между четири и шест) преди началото на фотосите.

Първоначалната информация сочеше, че Стейтъм не се е схванал с продуцентите по отношение на кино лентата. Актьорът е желал The Man From Toronto да бъде изработен за 18+, до момента в който хората, които дават парите, не са били съгласни с това.
Според обновената информация на Deadline, до напускането на Стейтъм се е стигнало, тъй като е прекратил контракта си с William Morris Endeavor Entertainment (WME), организацията, която го е представлявала. До това решение се е стигнало по взаимно единодушие, само че точните аргументи не са ясни.

Странното е, че Джейсън Стейтъм подписа с WME предходната година, а преди този момент беше представляван от Creative Artists Agency (CAA). Към момента не е ясно кой ще заеме мястото на Стейтъм в The Man From Toronto, само че сигурно филмът ще загуби от блясъка и хумора си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР