Преди месец и половина не знаех дали отново ще може

...
Преди месец и половина не знаех дали отново ще може
Коментари Харесай

Титанът Рафа с неочаквано признание

" Преди месец и половина не знаех дали още веднъж ще може да играят тенис, а в този момент съм тук с този трофей. Не можете да си визиите какъв брой доста значи това за мен. Благодаря на почитателите за невероятната поддръжка и любовта. Това е един от най-емоционалните мачове в кариерата ми, да имам такава голяма поддръжка в тези три седмици ще остане с мен до края на живота ми, тъй че огромни благодарности ". Това показа Рафаел Надал , откакто завоюва втора купа от Откритото състезание на Австралия и рекордна 21-ва купа от Големя шлем, съобщи БНР.

Във финала на шампионата през днешния ден Рафа надделя руснака Даниил Медведев в пет сета, откакто през последната половина година се възстановяваше от травма и тенис кариерата му бе под въпрос. " Това е тежък миг за Даниил. Ти си необикновен първенец, аз съм бил в твоята позиция няколко пъти, само че нямам подозрение, че ти ще спечелиш този трофей няколко пъти в кариерата си. Поздравявам те, ти си необикновен. Това бе един от най-емоционалните мачове в кариерата ми, за мен е чест да споделям корта с теб ", сподели Надал на церемонията по награждаването.

" Не мога да благодаря задоволително на целия ми щаб, фамилията ми, също и на тези, които не са тук. В тежките моменти вие бяхте до мен, с цел да ме подкрепяте. Без вас нищо от това нямаше да бъде допустимо. Не желая да пропусна никой, който прави този шампионат вероятен. Преди месец и половина си мислех, че това може би ще е последният Аустрелиън Оупън, само че в този момент съм цялостен с сила. Не мога да опиша страстите си, само че ще дам всичко от себе си, с цел да се върна тук ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР