Преди месец екипът на Нова тв се сдоби с нова

...
Преди месец екипът на Нова тв се сдоби с нова
Коментари Харесай

Екзотичната синоптичка Стефани танцувала при Слави, мечтае да е детска учителка

Преди месец екипът на Нова тв се снабди с нова звезда. Това е екзотичната синоптичка с ексцентрично име Стефани Рубен Обадяру. Тя е единствено на 22 години и във вените й тече смесена кръв – майка й е българка, а татко й е нигериец. За страдание, таткото на чаровната мулатка към този момент не е измежду живите.

Родителят на Стефани умрял преди 8 години, когато тя към момента била в сложната тийнейджърска възраст. „ Преживях контузия, която ме накара да осъзная от дребна по-важните неща в живота. Тежко е. Хората, които са претърпели нещо сходно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш ”, споделя синоптичката.

Тя е израснала в столичния квартал „ Люлин ”, а най-близкият й човек е баба й. Именно старата жена насърчила внучка си да тръгне по състезания за хубост и да се изявява на сцена. Тя повтаряла на дребната Стефани, че е красива и не би трябвало да задоволява с малко. „ Винаги съм желала да работя в телевизия, само че нещата се случиха напълно ненадейно. Изключително признателна съм за опцията! ”, споделя хубавицата.

Преди да изгрее на дребния екран, Обадяру е работила 5 години като модел. Баба й я подтикнала да върви по кастинги. Първата й изява била в музикален видеоклип, а след това получила и доста предложения да се снима във фотосесии, даже в реклами за чужбина.

Екзотичната хубавица се е пробвала и като танцьорка. Тя е взела участие в „ Шоуто на Слави Трифонов ”, по-точно във формата „ Танцувай с мен ”. По това време Стефани била още хлапе, само че всички от екипа доста я харесали, въпреки че не спечелила. Интересна детайлност е, че на кастинг за същия сезон се е явявала и колежката й Натали Трифонова, която в този момент е звезда на конкурентната Би Ти Ви.

Образованието, което Стефани е избрала да следва, няма нищо общо с малкия екран. Тя е приключила испанска гимназия, а сега учи „ Неформално обучение ” в Софийския университет. „ Тази компетентност се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-алтернативни способи на образование, тъй като децата научават нещата по-лесно посредством игри ”, разяснява Обадяру. Тя желае някой ден да основе лична детска школа, където да преподава непознати езици – да вземем за пример британски, испански или френски.

Синоптичката разказва себе си като „ безоблачен, положителен и ухилен човек ”. Казва още, че се раздава в работата, старае се да бъде естествена, само че към момента много се тормози в новото занятие. „ Нямам опит в телевизия, само че това няма значение, тъй като с всичко се привиква ”, твърди Стефани. Факт е, че към момента наподобява леко неуверена и понякога прави неточности, очевидно от терзание.

Предстои да забележим дали екзотичната красавица ще успее да задмине по известност съперниката си Натали Трифонова, която с изгряването си на дребния екран съумя да се наложи като любимка на феновете, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР