Преди месец една сутрин се събудих с режеща болка в

...
Преди месец една сутрин се събудих с режеща болка в
Коментари Харесай

Extra Health GANS – въпрос на избор

Преди месец една заран се разсъниха с режеща болежка в гърлото. Последваха болки в мускулите, главоболие, нараснала температура. Вирус. Веднага включих цялата позната защитна артилерия – витамин С, селен, цинк, прополис, компреси, чайове, топла вода. Температурата спадна, почувствах се добре, само че гърлото не спираше да ме боли. Седмица, две, три?! Добавих хомеопатия, психоанализа, релакс, СПА, класическа медицина, вендузи, даже скрабинг (стържене по гърба и гърдите с кост). И тогава се замислих: „ А дали нещо не пропущам? “

Ако и на вас ви е писнало от стандартните лекувания, които в последно време по неразбираеми аргументи не правят работа, можете да изберете нещо ново и различно - Extra Health GANS.
„ Съществуват доста медикаменти и ваксини, утвърдени от СЗО, които се употребяват за битка с вирусите, само че те имат стеснен резултат. Съвременната медицина има потребност от ново схващане, което да ни води до ново равнище на науката. Време е откривателите да погледнат в вярната посока и да разрешат тези непрекъснато повтарящи се проблеми с вирусите. Такова решение са продуктите ГАНС “, изяснява Петър Йовчев, основател на SKYLAB INDUSTRIES.

Какво е GANS?

Впрочем за GANS към този момент ви разказахме преди време. Накратко – става дума за модерна технология, създадена от иранския физик е. Мнозина учени и преди него, като Тесла и Рудолф Ралф, са разкрили, че Вселената е цялост от разнообразни енергийни полета, които се притеглят и отблъскват. Ядреният физик обаче създава метод, по който да употребява тези полета с разнообразни цели, една от които е борбата с заболяванията. Обединението на избрани полета той назовава GANS (газ в нано твърдо положение на веществото) или плазма (с ангажимента, че това не е плазмата, за която физиците говорят).  Ученият споделя знанията си гратис и ги популяризира във видео материали и книги, с цел да може всеки академик или елементарен човек да има опцията да стигне до тях. Което и се случва.

Как работи Extra Health GANS?

Разработката на българската компания SKYLAB INDUSTRIES се основава точно на тази плазмена технология. Продуктътпривлича свободно плаващите полета от околната среда, тъй че да има сходни качества с полетата на човешките органи, и по този метод подлъгва силата на вируса към себе си. Според плазмената доктрина полето с по-голяма сила зарежда полето с по-малката, към която е привлечено. Ето за какво Extra Health GANS е създаден с по-слаба сила. Така, в случай че човек има вирус и пие плазмена вода, полето на вируса ще отдаде сила, с цел да изравни двете полета. Вирусът ще се обезсили, а отделителната ни система ще изхвърли водата (заедно с силата на вируса).

Extra Health GANS има и други потребни въздействия при:

Проблеми с вирусни инфекции или следствията от тяхАстма и други дихателни проблемиПроблеми с бактериални инфекцииВъзпаленияПроблеми с бъбрецитеПроблеми с черния дробПроблеми с простататаЯзва и гастритНарушено кръвно наляганеБезсъние

Как да го употребяваме?

Продуктът не се пие. С него се зарежда водата, която одобряваме. Желателно е тя да не е чешмяна, да е изворна (или едва минерализирана). Зареждането става, като се сложи дребното шишенце до или в стъклен съд с вода за 3 - 6 часа. Пиейки от тази вода, човек балансира работата на клетките и органите и омаломощава вируси и други непознати сътрудници, които нападат тялото ни. С една бутилчица GANS може да се зареждат до 10 л вода едновременно.

Когато човек се разболее от простуда или грип, е добре да пие най-малко по 100 мл заредена вода на всеки час. Засегнатите зони може да се пръскат с разпръсквач със заредена вода (2 часа през 15 минути, два пъти дневно) или да се слагат компреси с тази вода. Така резултатът ще бъде осезателен, изяснява Петър Йовчев от компанията производител. Ако шишенцето не се отваря, то на процедура може да ни служи постоянно.

Мнения на консуматори

От известно време цялото ми семейство (включително и децата ни на 5 година и 11 г.) използваме Extra Health GANS. В всекидневието си пием единствено такава вода, когато сме заболели, върша компреси с нея и натрапвам на местата с болежка (гърло, стомах, глава при температура). При първи признаци на хрема ускорявам приема на водата и наложително върша промивка на носа с Extra Health GANS. Нашето семейство фрапантно понижи медикаментите у дома. Благодаря ви!
Ангелина Петрова
Здравейте, в резултат на вирус имах доста мощно инфектиране на сливиците, ушите и лигавицата на носа! Главата ми беше като балон. Приемах GANS вода, върших си компреси на гърлото! Хремата ми изглеждаше най-упорита. Но откакто напоих 2 памучета от ганс водата и сложих в ноздрите, резултатът беше доста бърз. Наистина се оправих бързо с този вирус!Деница Цветкова

GANS против постковид

Снимки от замерване на здравословното положение на жена на 27 години с провали в резултат от прекаран Ковид. Визуализациите са правени преди и след двуседмичен банкет на заредена с Extra Health GANS вода. Изследването е извършено с биорезонансен уред „ Биофилия ” (модел 2022 г.). Това е неинвазивно диагностично устройство за физическо проучване и разбор на функционалното положение на човешкото тяло. За да „ сканира ”, уредът употребява резонанс на светлинни талази.

След пиянство на GANS вода, „ Биофилия ” регистрира бързо възстановяване на всички индикатори.


МОЗЪК усъвършенстване 52%


ИМУНОГЛОБУЛИН усъвършенстване 57%


ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА усъвършенстване 57%


ЛИМФОЦИТИ усъвършенстване 58%


За контакти:
тел.: +359 877 992 012
имейл: [email protected]сайт: https://skylab.bg/

Статията е оповестена в бр.1/2023 на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР