Преди малко повече от месец Хайди Клум удиви с факта,

...
Преди малко повече от месец Хайди Клум удиви с факта,
Коментари Харесай

Хайди Клум с шокиращо признание: Аз съм вампир!

Преди малко повече от месец Хайди Клум удиви с обстоятелството, че е почнала подготовка за костюма си за Хелоуин. Все отново има толкоз доста време до края на октомври.

Но е и изцяло разбираемо, тъй като немската манекенка и актриса е известна с празненствата си по случай празника. Удивлява обаче освен с това, само че и с метода, по който наподобява. На 49 години Клум към момента събира всички погледи, когато е по бански.

Всеки би се зачудил каква ли е тайната ѝ. Спорт, вярно и уравновесено хранене или пък може би просто хубави гени. Моделът изрече едно много занимателно пояснение в изявление пред Поуст.



Клум споделя, че тайната ѝ за безконечна младост се крие във обстоятелството, че пие от кръвта на брачна половинка си Том Каулиц. " Точно като върколак ", продължава с шегите си моделът. Всъщност, тази смешка е и отпратка към възрастовата разлика сред двамата - цели 17 години.

49-годишната Хайди Клум и 32-годишният Том Каулиц се сгодиха в края на 2018 година, а при започване на 2019 година се ожениха. В изявлението моделът приказва също по този начин за връзката си с музиканта, като твърди, че го познава доста добре и най-сетне се усеща по този начин като че ли е намерила точния човек. " Засега всичко е наред. Надявам се, че ще продължи да е по този начин ", добавя тя.



И това не е първият път, в който Клум се изрича ласкаво за връзката си Каулиц. През 2020 година тя сподели, че за първи път е намерила сътрудник, с който може да приказва на всевъзможни тематики.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР