Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -

...
Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -
Коментари Харесай

Майка от 3 седмици, а вече с тяло на модел. Каква е тайната?

Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая - дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова. Теа е майка от 3 седмици, а равносметката наподобява по този начин. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@teaminkova) on Dec 28, 2019 at 8:32am PST

Повечето от вас ще си кажат, че Теа в действителност наподобява по-добре, в сравнение с доста дами, които не са раждали, и ще са прави, само че има доста аргументи за това. Като начало, Теа качи едвам десетина кг по време на бременността си.
               

A post shared by (@teaminkova) on Dec 4, 2019 at 11:35am PST

Както дамите знаят, огромна част от качените килограми си " отиват " още с раждането, а и кърменето оказва помощ за процеса. Освен това Теа беше дейна до последните дни на бременността си - тя тренираше в нейното начало, а към края ходеше интензивно пешком.
               

A post shared by (@teaminkova) on Dec 15, 2019 at 9:47am PST

В мнения под първата фотография Теа признава, че грижите за тялото дават резултат в този момент. Тя споделя още, че са ѝ се появили и малко стрии, само че пък какво е тигър без райета. Освен това признава, че не прави нещо особено, с цел да смъква килограми. Единствено е изключила някои храни от менюто си, само че поради кърменето.
               

A post shared by (@teaminkova) on Dec 11, 2019 at 10:59am PST

А коледните празници за младото семейство са били в действителност вълшебни. Това се вижда от фотосите, които споделиха с почитателите си.  Те излъчват доста, доста топлота.  " Три генерации любов ", написа младата майка под фотографията.
               

A post shared by (@teaminkova) on Dec 26, 2019 at 10:09am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР