Преди малко повече от 3 месеца Веселин Бисерински, който е

...
Преди малко повече от 3 месеца Веселин Бисерински, който е
Коментари Харесай

Трогателен жест на съпричастност и подкрепа на Ивет Лалова за Веселин Бисерински

Преди малко повече от 3 месеца Веселин Бисерински, който е част от детския тим на “Академик “, бе блъснат на пешеходна пътека от рейс и бе откаран в тежко положение в реанимацията на Пирогов. Веско прекара 50 дни на болничното легло и въпреки да е към този момент у дома, ще има дълъг интервал на възобновяване и връщане към естествения темп на живот. Това обаче не е спънка той да мечтае да се завърне колкото се може по-бързо в тима и да стартира още веднъж тренировки.

На 19 септември Веско се появи за първи път на стадиона след тежкия случай, с цел да поддържа своите съотборници, участващи в надпреварата “Открий първенеца в теб “. Именно в този специфичен миг за него, огромната Ивет Лалова, която е уредник на шампионата и е кумир на доста дребни спортисти, награди тържествено Веско с купа и орден за духа и борбеността му в този сложен за него миг. Тази постъпка на Ивет несъмнено ще даде нови сили на Веско и религия за по-добро бъдеще.

Веско даде обещание на своята треньорка Моника Гачевска, която неведнъж се е състезавала с Ивет Лалова и е била съотборничка с нея в доста национални щафети, че доста скоро желае да усети още веднъж миризмата на стадиона.

Отборът на “Академик “ му пожелава бързо възобновяване и завръщане на пистата.

Източник и фотография: akademik-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР