Преди малко окръжният прокурор на Варна Красимир Конов даде брифинг

...
Преди малко окръжният прокурор на Варна Красимир Конов даде брифинг
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Варна за двете жертви след взрива в блока: Едното тяло най-вероятно е на Веселин, другото на съседка

Преди малко окръжният прокурор на Варна Красимир Конов даде брифинг с спомагателна информация за палежа в кв. “Владиславово “, съобщи кореспондент на  Varna24.bg . Ето какво сподели той пред медиите:

" Веселин Димитров е разполагал с 30 литра бензин и 11 литра газ. Има доказателства, че преди гърмежа той е местил мебели в жилището, по този начин той е увеличил силата на ударната вълна. Огледът продължава вече 4-ти ден. Назначена е сложна експертиза. Според експертите няма данни, които да насочат за употребявано взривно вещество. Назначени са две тройни съдебномедицински експертизи. Събрани са косвени доказателства, които могат да посочат кои са жертвите. Едното тяло най-вероятно е на Веселин Димитров, другото на съседката. Установени са негови близки, които също са разпитани. Последният негов диалог е бил спокоен, мислил е за бъдещето. Намерени са движимости с миризма на бензин. На място за конфискувани 2 газови бутилки. На по-късен стадий се надяваме да имаме цялостен профил на Веселин Димитров. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР