Преди малко ми се обади жена ми и през сълзи

...
Преди малко ми се обади жена ми и през сълзи
Коментари Харесай

Съпругата ми така и не позволи на баща си да види внуците си, сега рони горчиви сълзи

Преди малко ми се обади жена ми и през сълзи ми сподели, че татко ѝ е умрял. Със брачната половинка ми сме дружно от 10 години, само че в никакъв случай не съм виждал татко й. Когато се запознахме, той от дълго време не живееше с тях. Не знаех каква е повода, само че никой от фамилията ѝ не го предложения на сватбата. До олтара я заведе мъжът, с който тъща ми живееше на фамилни начала. По-късно разбрах, че жена ми даже не е споделила на татко си, че ще се омъжва.

Няколко месеца след сватбата му е посочила фотоси от тържеството, а той разчувствуван, че момичето му е към този момент огромна жена, заплакал от неспокойствие. Когато попитах брачната половинка си за какво не предложения татко си, тя безразлично отговори, че не заслужавал, тъй като преди повече от 20 години напуснал майка ѝ, поради друга жена. Оставил им жилището, само че майка й неотложно продала жилището и купила различен на свое име.

С жена ми имаме двама сина, само че дядо им в никакъв случай не е виждал лицата им. Преди години той помоли да си направи единствено една обща фотография със фамилията на щерка си, само че тъща ми изрично забрани, тъй като бил неподобаващ човек. Веднъж не се стърпях и я попитах: „ Разбирам, че те е наранил, само че в действителност той доста обича щерка си, а ти ѝ забраняваш да се срещат. Мислиш ли, че постъпваш вярно? “ След този диалог няколко месеца тъща ми не ми приказва.

И ето в този момент нещастният човек умря и жена ми е смачкана от тъга. Уж го наричаше нечовечен, безмилостен и неподобаващ, а не стопира да плаче за него. Докато беше жив, всички го отбягваха, само че в този момент страдат за гибелта му. Никога не му се обадиха, не го поздравиха за рождения му ден и до самия му край му вменяваха възприятие за виновност. Какво значение има, че в този момент съжаляват за предишното? Той няма да чуе думите им и няма да усети тъгата им. Животът е като паднала снежинка върху чаша чай. Ценете околните си, до момента в който ги има, тъй като втори късмет няма да ви се даде.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР