Преди малко чух, че се коментира в студиото, че ГЕРБ

...
Преди малко чух, че се коментира в студиото, че ГЕРБ
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ е прекалено голяма, че да се промъква където и да било

Преди малко чух, че се разяснява в студиото, че ГЕРБ сме щели някак да се промъкнем в ръководството. Никъде няма да се промъкваме. Прекалено огромни сме, с цел да се промъкваме където и да било. 

Това разяснява пред Нова тв Тома Биков от ГЕРБ. 

Покрай нашето тежко и огромно тяло се промъкнаха Политическа партия по тематиката с Македония. Кирил Петков се криеше от тази тематика. Бойко Борисов му реши целия проблем с риск за нашата социална поддръжка, тъй като решението не е известно, уточни той. 

Смятаме, че в тази обстановка България би трябвало да има постоянно държавно управление и то да бъде проевропейско, за което ние сме подготвени да плащаме и политическа цена. Крайно време е да се направи тъй че да се приказва за хрумвания, а не за хора. Ако Политическа партия споделят нашите хрумвания, за какво да не сме дружно. Дали ще излезе ръководство зависи от тези, с които се водят диалози. Ние предлагаме диалога да се организира на малко по-високо равнище, на политическо равнище - кое би било най-полезно за страната. Време е политиците да стартират да заплащат политическа цена. Например за нас е мъчно въобще да кажем " добър ден " на Политическа партия. За нас това е голямо предизвикателство. Но бихме го създали, с цел да излезем от политическата рецесия, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР