Преди малко Apple обяви нови 13 и 15-инчови модели на

...
Преди малко Apple обяви нови 13 и 15-инчови модели на
Коментари Харесай

Apple представи нови 13 и 15-инчови модели MacBook Air с M3 чип

Преди малко Apple разгласи нови 13 и 15-инчови модели на MacBook Air с чип M3, усъвършенствана поддръжка на външни екрани, Wi-Fi 6E и още. Днес компанията приключи и производството на MacBook Air с чип M1. Лаптопът беше първият от серията, който бе екипиран със личен процесор от М серията на Apple.

Apple твърди, че новият MacBook Air е до 60% по-бърз от модела с М1 и до 13 пъти по-бърз от най-бързия Intel-базиран MacBook Air. С по-бърз и по-ефективен Neural Engine компанията споделя, че MacBook Air продължава да бъде „ най-хубавият потребителски преносим компютър за приложения с изкуствен интелект “. Той се снабдява и с енджин за AV1 декодиране, който обезпечава по-ефективно и по-качествено видео от стрийминг услуги.

В допълнение към M3 чипа, новите преносими компютри MacBook Air оферират Wi-Fi 6E, режими на микрофона Voice Isolation и Wide Spectrum. Както и усъвършенствана непорочност на гласа при аудио и видеоразговори. Освен това към този момент се поддържат до два външни екрана, когато капакът на преносимия компютър е затворен. Това е нарастване по отношение на единствено един външен екран при предходните модели на MacBook Air.

Предварителните поръчки на новите модели MacBook Air стартират от през днешния ден. Цветовите разновидности още веднъж са същите – Midnight, Starlight, Space Gray и Silver. Началната цена е 1099 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР