Преди известно време, когато Бри Ларсън обяви, че стартира свой

...
Преди известно време, когато Бри Ларсън обяви, че стартира свой
Коментари Харесай

Защо Бри Ларсън не получи роля в Терминатор: Генезис

Преди известно време, когато Бри Ларсън разгласи, че започва собствен канал в YouTube, знаехме, че ще ни забавлява с забавни неща.
 Бри Ларсън, Джейсън Уолш и първата ѝ подготовка от месеци насам
Първата подготовка на Бри Ларсън от месеци

Капитан Марвел се връща във форма

Но не предполагахме, че толкоз доста и толкоз постоянно ще го прави. В едно от последните ѝ видеа (което е разграничено на две части) актрисата приказва за всички функции във филми, за които се е явявала, само че не е била избирана.

Основаната причина да го прави е, че желае да покаже на хората, че не трябва да се отхвърлят от фантазиите си, единствено тъй като са били отхвърлени няколко пъти.

на Авг 13, 2020 в 6:00 PDT

Ларсън споделя, че се е опитвала да получи роля в няколко кино лентата за " Междузвездни войни ", само че явно това не е станало. Разказва и за това по какъв начин се е явила на кастинг за " Терминатор: Генезис " (2015 г.).

Няколко дни след прослушването е схванала, че не тя е късметлийката, определена за ролята. Чак няколко месеца по-късно схваща и за какво. Според хората, провели кастинга, Бри Ларсън не е знаела по какъв начин да носи оръжие. Нещо, което е витално значимо за подобен вид филми.
 Бри Ларсън, Джейсън Уолш, Джими Чин, Гранд Титън и изкачването, което актрисата пази в загадка
Какво Бри Ларсън е криела повече от година

Актрисата е изпитала опциите си

Актрисата обаче не намира този аргумент за подходящ, тъй като на самия кастинг даже не ѝ се е налагало да носи оръжие, с цел да знаят, че не може. Въпреки това е щастлива, че събитията са се стекли по този начин, тъй като не желае да носи оръжие във филм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР