Преди изборите, Тони Парфюма организира парти за депутатите от Партията

...
Преди изборите, Тони Парфюма организира парти за депутатите от Партията
Коментари Харесай

Запознат отвътре: Тони Парфюма опитал да продаде скандално видео на ГЕРБ, което тайно заснел – на него депутати от Промяната „пудрят нослето“

Преди изборите, Тони " Парфюма " провежда празненство за депутатите от Партията на смяната във Варна. Като огромни последователи на " смяната ", депутатите не се задоволиха единствено с нормалните неща като 18-годишно уиски. Те се забавляваха с опиати от Колумбия и с проститутки, които са били напълно на тяхно разположение.

Депутатите от Партията на смяната обаче не са знаели, че Тони " Парфюма " обича да резервира доказателства и да изнудва с уличаващи видеоматериали след това, както и да ги употребява в своя изгода. Той е записал националните избраници, до момента в който вземат участие в полови прояви и се опитал да продаде видеото на ГЕРБ.

Съд в Мадрид неотдавна отхвърли издадената от Софийската градска прокуратура европейска заповед за арест на Тони Иванов, прочут като " Парфюма ". Той е бе посочен от основния прокурор Иван Гешев и неговите подчинени в присъединяване в скрит план, ориентиран против институциите в България и за премахване на висши магистрати и полицейски чиновници. Прокуратурата го упреква за ходатайство в незаконния скрит план.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР