Преди години президентът Радев – и тогава много пъти казах,

...
Преди години президентът Радев – и тогава много пъти казах,
Коментари Харесай

Борисов: Ако ГЕРБ управляваше, нямаше да им позвоя да вдигнат цената на тока

Преди години президентът Радев – и тогава доста пъти споделих, че омразата, която насажда измежду хората и измежду партиите – ще убие политическия хайлайф. Гледах изявлението на премиера Петков – както доста други хора. По-късно ще извадим 12 неистинi. Но, в случай че и аз продължа в тази посока – това е контрапродуктивно за страната”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в кк. Албена, където взе участие в лятната академия " Жени ГЕРБ " в Албена дружно с още 180 делегати.

По думите му след всичко казано през последните дни - той може да разяснява политическите " заклинания ". " Аз бях срещу да се желае избор на съмнение. Не че не го заслужават. Не че на би трябвало да си отиват незабавно. Кражбите и корупцията сега са в небивало състояние ", акцентира той.

" Няма по какъв начин ние да преработваме съветски петрол. На бензиностанциите да купувате гориво по 3,50 лева Да се осъществят 300 млн. лева облага. Тази коалиция безпринципно се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше - Има Такъв Народ против ГЕРБ, те бяха любимците. Ние не желаеме да плащаме газ, четири път по-скъп. А и не дават отговор какво става с танкера. Сложили си една маска " Борци против корупцията ". Било продоволствена рецесия. Ако беше ГЕРБ в ръководството нямаше да им разреша да вдигнат цената на тока. Защото и миньорите, и АЕЦ-а са български ", безапелационен беше водачът на ГЕРБ, представен от

Според него разграничителните линии на ГЕРБ ще бъдат кардинални. " А не дали одобрявам Христо Иванов. За нас гласоподават най-вече. По активността на партиите ще ги познаем. Те вкараха бюджет без 3-годишната рамкова прогноза. Усещат, че ще си вървят, и желаят да оставят служебното държавно управление без пари. Кризата занапред идва. ГЕРБ - тази партия е съградена от мен. Все едно къща от гола поляна ".

Той разяснява и разширението на Европейски Съюз. " Убедени сме, че това би трябвало да се случи. И Украйна, и Молдова, и Северна Македония. Подписахме контракт за добросъседство, който приветстваха от целия свят. За страдание, вместо това да се надгради, ние още веднъж се впуснахме да си литкаме със самолетчета. И вместо да заловен бика за рогата и в този момент в сряда да приветстваме разширението, Петков подведе нашите евроатлантически сътрудници. И блокира процеса като го трансферира на Народното събрание. Той е в стрес и в ступор и се крие зад Народното събрание, тъй като не може да придвижи нищо, обвързвано със Северна Македония ", изясни Борисов.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР