Преди години нямаше по-клиширани двойки от тези между футболисти и

...
Преди години нямаше по-клиширани двойки от тези между футболисти и
Коментари Харесай

Актриси, певици, моделки: Всички обичат спортистите! Ето някои звездни БГ примери за това

Преди години нямаше по-клиширани двойки от тези сред футболисти и поп-фолк певици. Е, истината е, че няколко избрани двойки направиха клишето, само че то по този начин или другояче си съществуваше дълго време. 

Днес е по-различно, само че с малко - става известно, че известните българки просто си падат по спортисти! Ето и някои от най-емблематичните двойки:

Тита и Недко 

Нямаше по какъв начин да не стартираме точно с тях! Двамата се трансфораха още при започване на връзката си в една от най-известните двойки у нас. Когато Тита и Недко Николов се събраха, си беше всеобщо събитие известни българки да излизат с ММА бойци - по този начин бяха и Гери-Никол, и Златка Райкова. Е, техните връзки към този момент са в историята, само че Тита и Недко са все по-щастливи дружно, Тита спортува все по-редовно около обичания, а двамата към този момент са подготвени за нова стъпка във взаимоотношенията си.

Виж още: Плюс сайз миската се закани: И през новата година ще трансформира стандартите за красота 

Сузанита и Марк

Ето тази връзка беше изненада! Сузанита дълго време кри гаджето си, само че най-после се оказа, че чакането си е коствало. Той се споделя Марк Савов и не просто е състезател, а е народен рекордьор по мятане на копие. Впечатляващо, нали? Е, също така Марк тренира и работи в Исландия, а в това време продуцира и записва музика. 

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Тази връзка е една от класиките в жанра у нас. Михаела и Александър са дружно от много години, като след това в изявление бяха споменавали, че желаят да си купят общо жилище. Със сигурност не им е елементарно поради обстоятелството, че той сега играе за Пирин (Благоевград), а тя работи главно в София, само че да кажем, че са привикнали. През минали сезони Дюлгеров бе футболист и на великотърновския Етър, тъй че двамата сигурно са научили републиканската пътна мрежа сносно. 

Виж още: Бившият културист Мелиса награби гаджето и ѝ се изясни в обич на инат на злобарите

Ралица Паскалева и Теди Салпаров

Това е една от обичаните ни всемирски двойки по принцип. Защо ли? Просто двамата не обичат да натрапват връзките си пред медиите, в обществените мрежи и като цяло където и да било. Актрисата и волейболистът се събраха през 2017 година, към този момент си имат и детенце, тъй че даже не са #RelationshipGoals, а #FamilyGoals. 

Honorable mention

И до момента в който всички изброени нагоре връзки са към момента настоящи, то близкото минало помни и други емблематични двойки. Няма по какъв начин да не споменем преди всичко Андреа и боксьорът Кубрат Пулев, като двамата бяха дружно над 12 години! Готина двойка бяха и Гери-Никол с Дани Илиев. Певицата и ММА боецът обаче се разделиха някак си безшумно, без особени медийни кавги. За разлика да вземем за пример от Джулиана Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов. Раздялата на последните към момента продължава и е едно от зрелищните звездни събития на предходната година. 

Изображение: https://www.instagram.com/nedkonikolov/
https://www.instagram.com/mixaelamarinova/
https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР