Преди години бях много красива жена, но родният ми баща

...
Преди години бях много красива жена, но родният ми баща
Коментари Харесай

Казах на полицията мръсните тайни на баща ми, но за това ще платя с живота си

Преди години бях доста красива жена, само че родният ми татко вечно ми лиши здравето и хубостта. Сега в очите на хората аз съм едно обезобразено страшилище. Години наред търпяхме безобразията на татко ми: той пиеше и пребиваше майка ни, а в нейно неявяване водеше непознати дами вкъщи. Майка ми постоянно подаваше тъжби в полицията, само че те в никакъв случай не се отнесоха съществено към недоволствата й. Заради задълженията си, татко ми се опита да ме продаде, само че за благополучие съумях да избягам. Чашата на търпението ми преля, когато омъжи принудително по-малката ми сестра за човек, който можеше да бъде неин татко. Тогава осъзнах, че съм длъжна непременно да оказа помощ на фамилията си. Знаех, че бизнесът му е обвързван с трафик на девойки и без да се двоумя, рапортувах всички детайлности на полицията. Когато татко ми разбра, че съм го издала, той заплаши, че един ден ще ме убие. Не му повярвах, взех решение, че това са празни приказки и не би посмял да посегне на щерка си. Колко доста грешах!

Беше 30 април. Някъде към 3 часа сутринта чух, че се звъни на вратата. В сънено положение отворих и в идващия момент усетих остра, пареща болежка. Дори не мога да ви опиша шока, който изпитах. Единствено помня, че изпищях, а след това съм изпаднала в несвяст. Привлечен от нечовешките ми писъци, брачният партньор ми дотичал да види какво се случва. Лежах безжизнена на земята, а лицето ми димеше от киселината, с която моят личен татко ме заля.

Бях толкоз обезобразена, че в началото лекарите отхвърлиха да ме лекуват. Въпреки всичко, се откриха медици, които ми помогнаха да оцелея. Добре че беше брачният партньор ми. Той е най-голямата поддръжка в живота ми и с помощта на него мога да се церя. Понякога се тормозя, че възобновяване ми изисква доста пари, само че той ме успокоява, че те не са толкоз значими, колкото здравето ми. След офанзивата ослепях с едното око и изгубих способността да движа дясната си ръка. Лекарите предложиха да вземат кожа от бедрото ми и да я присадят на лицето ми, само че не дават гаранция за положителни резултати.

Бях толкоз красива, а в този момент ме гледат като че ли съм страшилище. В момента татко ми е в пандиза, само че някой ден ще го освободят. И тогава той ще приключи това, което стартира. Знам, че ще ме убие! Аз го изпратих в пандиза и разкрих всичките му секрети. Затова ще платя с живота си. Мразя го и му поисквам да му се случи най-лошото! Мразя даже да го назовавам мой татко.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР