Преди година се роди се Амая, първородната дъщеричка на рапъра

...
Преди година се роди се Амая, първородната дъщеричка на рапъра
Коментари Харесай

Криско направи мини сватба за първия рожден ден на дъщеричката си

Преди година се роди се Амая, първородната дъщеричка на рапъра Криско. След това той нееднократно е споделял, че тя, въпреки и към момента бебе, го е трансформирала. Е, звездният баща неотдавна имаше мотив да почерпи, защото Амая към този момент не е напълно бебе, а чаровно хлапе на годинка.

За приготовленията за рождения ден Криско описа неотдавна в изявление, като акцентира, че толкоз посетители и на своите рождени дни не е канил. Той показа, че Цвети, половинката му, е възнамерявала мини женитба, а двете с Амая ще бъдат в идентични функции. Както се споделя, речено-сторено! В Instagram се появиха първите фотоси от приказното празненство по случай първия рожден ден на Амая.

A post shared by (@kriskobeats) on Sep 25, 2020 at 8:47am PDT

Както се вижда, тематиката на празненството е " Сафари " - с доста пъстри цветове и приказно нарисувани животни. То се е състояло в прочут хотел в София, който беше хазаин и на рождения ден на Паола, дъщеричката на Преслава. На рождения ден на Амая са участвали другари на Криско и Цвети, както и доста дечица. Под фотосите от събитието пък Криско събира честитки от Галена, Мария Илиева, Вензи.

Цвети и Криско неотдавна започнаха да разгласяват фотоси на Амая и в този смисъл да я " демонстрират ". До напълно скоро фотосите ѝ бяха все в тил. Всъщност огромният " дебют " на Амая беше в клипа към песента на Криско " Благодаря ти ". Но това беше преди цели 9 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР