Преди година, когато младият и амбициозен Еманюел Макрон бе избран

...
Преди година, когато младият и амбициозен Еманюел Макрон бе избран
Коментари Харесай

Дъщерята на Брижит Макрон проговори откровено за връзката на майка си с френския президент и разкри, че...

Преди година, когато младият и упорит Еманюел Макрон бе определен за президент на Франция, в центъра на вниманието попадна и брачната половинка му Брижит, която е с цели 24 години по-възрастна от него.

Романтичната им история стартира тъкмо като приказка: 15-годишният Еманюел се срещнал с бъдещата си брачна половинка в учебно заведение, където тя му преподавала латински и литература. В този миг Бриждит била омъжена и имала 3 деца. На 17 години Макрон се зарекъл, че някой ден наложително ще завоюва сърцето й.

Така и става. През 2007 година двамата узаконяват връзката си. Въпреки че бракът им е подложен на критика от всички, съпрузите наподобяват доста щастливи. Това се удостоверява и от думите на дъщерята на Брижит от първия й брак - Тифани Озиер.


34-годишната юристка описа, че връзките сред майка й и вторият й мъж не наподобяват толкоз благо, както са разказани в пресата, а... доста по-добре. Въпреки непрекъснатата си ангажираност, президентът на Франция постоянно намира време за своята втора половинка.


Тифани прибавя, че Макрон не остава дълго време майка й сама, обича да я държи за ръка и откакто свърши работа, незабавно се втурва към нея. " За това мечтае всяка жена ", споделя дъщерята на Брижит.


За връзката на майка си с Макрон Тифани научила в учебно заведение. " Колкото и необикновено да звучи, само че когато научих за връзката им, нямах никакви подозрения за сериозността на желанията му. Еманюел го доказваше със своето държание, това беше доста явно. Когато са дружно, като че ли нищо друго не съществува ", споделя младата жена.

" Ако някой ме накара да дам своето пояснение на думата " обич ", бих разказала за връзките сред майка ми и Еманюел ", споделя още тя. Дъщерята на Брижит е уверена още, че всички, които подлагат на критика майка й, го вършат просто тъй като й завиждат.


Гледайки тази двойка, не можем да не й се възхищаваме. Семейство Макрон е следващото доказателство, че за любовта няма възрастови ограничавания и тя живее не 3 години, а цялостен живот.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР