Преди година и половина министърът на вътрешните работи тогава Бойко

...
Преди година и половина министърът на вътрешните работи тогава Бойко
Коментари Харесай

Синдикалист: Преди 1.5 г. Бойко Рашков обяви, че реформата в МВР е приключила 98%, сега Асен Василев твърди, че МВР не е реформирано

Преди година и половина министърът на вътрешните работи тогава Бойко Рашков разгласи, че промяната в Министерство на вътрешните работи е завършила на 98%. Днес се оказва, че съгласно господин Василев ние не сме реформирана система. Това го споделяме и ние и в миналото би трябвало да се случи по метод, който да е забележим за обществото и за нас.

Днес излизаме на митинг, с цел да покажем, че още веднъж сме забравени. От години повтаряме, че нямаме униформи, 10 години не можем да получим качествени униформи. Това съобщи пред Българска национална телевизия Вергил Христов, заместник-председател на УС на СФСМВР.

По думите му 10% нарастване на възнагражденията в системата на Министерство на вътрешните работи е минималното, което заслушават.

„ Най-малкото, тъй като ни предстоят сложни задания – около изборите и мигрантския напън. За да се оправим с тези задания, ще би трябвало сътрудниците да имат някакво успокоение и мотивация да си свършат работата, мисля, че настояванията ни са обективни “, съобщи Вергил Христов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР