Преди година футболният ЦСКА преживя голямо разочарование. Червените се надяваха

...
Преди година футболният ЦСКА преживя голямо разочарование. Червените се надяваха
Коментари Харесай

ЦСКА има да си връща на "Ботев", но в Пловдив ще бъде трудно

Преди година футболният ЦСКА претърпя огромно отчаяние. " Червените " се надяваха да играят на край за Купата на България, само че едни смели " канарчета " не разрешиха това да се случи.

" Ботев " Пловдив съумя да се класира за значимия мач след победа с общ резултат 6:5 и куп трагични моменти.
След доста драма и високо напрежение: Девет от " Ботев " треснаха ЦСКА Пловдивско дерби на финала за Купата на България
Днес ориста и жребият още веднъж сблъскват двата отбора и още веднъж на полуфинал за Купата на България.

Снимка: Lap.bg

Първият мач е на стадиона в пловдивския квартал " Коматево " - на територията на " жълто-черните ". Домакините обаче не се намират в най-блестящата си форма. Тимът на Ферарио Спасов позволи първа загуба от " Ботев " Враца от 36 години насам в първи мач след подновяването на сезона.
133 билета за почитателите на ЦСКА за полуфинала с " Ботев " Пловдив Мачът от шампионата за Купата на България е в сряда (10 юни)
В класирането на Първа лига пък са чак на 9-а позиция, тъй че шампионатът за Купата се явява като " избавителен пояс " за пловдивчани.

Снимка: Lap.bg

Не по-различно е настроението в " аления " лагер. ЦСКА възобнови акция 2019/2020 с сложна победа с 1:0 над " Витоша " Бистрица. През насилствената пауза, поради пандемията от ковид, " алените " се разделиха с няколко чужденци.
Крушчич: Цялото ни внимание е ориентирано към Купата на България (ВИДЕО) Треньорът е безапелационен, че в ЦСКА не се загатва думата "провал "
Тимът от стадион " Българска войска " изостава на 9 точки от водача " Лудогорец " в класирането на Първа лига. За това вниманието на Милош Крушчич и футболистите му е ориентирано най-вече към шампионата, който дава квота за присъединяване в Лига Европа.

Срещата е от 21:00 ч. през днешния ден (10 юни).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР