Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко

...
Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко
Коментари Харесай

Калин Сърменов се ошишка се зверски, удари 130 кила

Преди година шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов стана баща за трети път, само че наподобява по този начин, все едно не жена му, а той е износил бебето. 57-годишният артист фрапантно се е занемарил и ошишкал до сериозните 130 кг.  

Сърменов се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „ Вежди ”, а останалите посетители с любознание го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото безучастие, явно са се отразили пагубно върху фигурата на другояче снажния театрал. Двуметровият великан, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов-Милото в крими сериала „ Под прикритие ” се е ошишкал с най-малко 20 кг, одумваха го останалите посетители на светското празненство.

За разлика от предходните му преобразявания, когато от време на време артистът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса поради разнообразни функции в киното, този път по този начин се е ошишкал, че е станал неразпознаваем. Сърменов е оформил голямо шкембе, а в региона на корема се е сдобил с огромни „ любовни дръжки ”. Цялото това угощение на плът и телесни мазнини се добавя и от огромни бузи и двойна гуша. Заради ошишкания му тип сега никой не желал да ангажира в нови телевизионни планове другояче надарения артист. 

Рязката смяна в телосложението обаче не тормозила изключително театралния началник. Сърменов бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи само на безгрижния живот, който води и единствено въпрос на време и предпочитание било още веднъж да се втали, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР