Преди ерата на MP3 плеърите, онлайн музиката и YouTube, едно

...
Преди ерата на MP3 плеърите, онлайн музиката и YouTube, едно
Коментари Харесай

Популярното приложение WinAmp подготвя завръщане

Преди ерата на MP3 плеърите, онлайн музиката и YouTube, едно приложение се радваше на изключително огромна известност. То се споделяше WinAmp и имаше милиони консуматори по целия свят. С навлизането на стрийминга, смарт телефоните и онлайн платформите, известността на WinAmp стартира да понижава. Въпреки това приложението към момента съществува, а от идната година възнамерява и огромно завръщане, оповестява TechCrunch.

5 приложения, които станаха по-добри след ъпдейта си

5 приложения, с които да убиеш скуката

Собственик на WinAmp е компанията Radionomy. Тя желае да възроди известното име до остарялата му популярност и има упорит проект за тази цел. Той включва огромен ъпдейт на приложението, който ще се появи през 2019 година

Най-популярните безвъзмездни приложения за iPhone

Той ще преработи WinAmp напълно и ще префокусира приложението в вид "всичко в едно " за музика. Чрез него ще може да се слушат и подкастове, плейслитове и радиостанции. Разбира се, ще има и усъвършенствания в сигурността, оптимизация на работата и други Очаква се да има и промени в интерфейса на WinAmp. Някои от обновленията ще се пуснат и по-рано. Първият ъпдейт се чака още тази седмица, като WinAmp не е получавал обновяване от 2013 година

Втората стъпка е стартиране на мобилно приложение. То се чака редом с огромния ъпдейт идната година. Приложението ще е налично за Android и iOS, като евентуално ще има съпътстваща функционалност и ще може да се синхронизира и с десктоп версията.

Кои са най-популярните приложения за iPhone в историята

Сън, храна, растения и пари - 6 забавни стартъпа от Webit

Radionomy удостоверява само, че работи по нова версия на WinAmp, която ще бъде своебразен агрегатор и ще сплотява допустимо най-вече източници на музика и аудио съдърание на едно място. Ще има и търсачка. Компанията не дава детайлности дали ще работи с огромни услуги като Spotify, Apple Music и други Не е ясно и дали WinAMp ще се завърне към най-славните си дни, когато позволяваше на потребителите да трансформират интерфейса както пожелаят.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР