Преди една година Opel стартира своя канал за дизайн @opelvauxhalldesign

...
Преди една година Opel стартира своя канал за дизайн @opelvauxhalldesign
Коментари Харесай

А вие следите ли дизайнера на Opel в Instagram?

Преди една година Opel започва своя канал за дизайн @opelvauxhalldesign на платформата на обществената медия Instagram, където вицепрезидентът дизайн Марк Адамс обезпечава взор от вътрешната страна към работата на студиото за авангарден дизайн на марката, разгласява неповторими изображения на нови модели на Opel, качва видеоклипове с " виртуални разходки " при представянето на дизайна на нови артикули и демонстрира сполучливи и емблематични коли Opel, като ги свързва с развиването на дизайнерската история на марката.

Instagram е извънредно насочен към образното показване канал в обществените мрежи с общественост от 800 милиона консуматори, в това число професионални създатели и студенти и почитатели на дизайна, които са интензивно ангажирани с платформата. Именно по тази причина е идеално, когато каналът обезпечава задълбочено знание на отличената с многочислени награди дизайнерска философия на марката Opel, определяна като „ среща на немската точност с пластичната артистичност ".

От момента на стартирането на канала @opelvauxhalldesign в края на февруари 2017 година, Адамс доближи до повече от 630 000 неповторими консуматори на Instagram, които са гледали неговите изявления за дизайна на Opel към 900 000 пъти.

По отношение на харесванията („ likes " ) и импресиите („ impressions " ), генерирани от оповестените изображения и видеоклипове, измежду тематиките на най-популярните изявления на Adams са главните стилистични детайли в дизайна на бестселъра Astra и спортно-елегантната Insignia GSi, която означи международната си премиера на Международното автомобилно ревю IAA във Франкфурт през 2017 година.

" Искам да кажа едно огромно " благодаря " на общността на Instagram поради демонстрираното от нея въодушевено отношение към марката Opel и фантастичните реакции на изявленията в нашия канал ", показа Марк Адамс. " Instagram е идеална платформа за позициониране на Opel като вълнуваща, вдъхновяваща и прочувствена марка, а @opelvauxhalldesign сподели впечатляващо бърз растеж още от момента на своя старт в мрежата ", добави той. " Дизайнерите в моя отдел и аз персонално чакаме с неспокойствие да забележим продължение на набраната инерция в тази тенденция и в бъдеще. "

Адамс отбелязва едногодишния празник на канала в Instagram с обзор на специфична селекция от многочислените дизайнерски скици, основани от почитатели на Opel и фенове на дизайна - от компактни хечбек модели и елегантни кабриолети, през мускулести спортни коли до внушителни с издръжливостта си пикапи, оповестени с #OpelDesign хаштаг в Instagram.

" Страхотните хрумвания и скиците, споделени от потребителите на Instagram демонстрират, че в обществото има ясно изразена пристрастеност и обвързаност към марката Opel и илюстрират метода, по който тази пристрастеност може да се трансформира в доста вълнуващи артикули ", отбелязва Адамс.

Дизайнерският канал Instagram укрепва огромното показване и дейностите на марката Opel в обществените медии и мрежи посредством голям брой разнообразни канали. В допълнение към уеб списанието Opel Post и изявленията в мрежите на Twitter и Фейсбук , компанията постоянно кани и експерти от области като инженеринга да вземем за пример, с цел да споделят детайлности от своята работа и да показват новите си разработки в Opel Blog . Нещо повече, @OpelNewsroom - формалното осведомително вместилище на Opel/Vauxhall Communication, държи публицистите и почитателите непрекъснато осведомени с всички вести за марката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР