Преди две седмици на поредното виртуално събитие заради Covid-19 представи

...
Преди две седмици на поредното виртуално събитие заради Covid-19 представи
Коментари Харесай

Asus Zenfone 8 – смартфон с дух на малък спортен автомобил

Преди две седмици на следващото виртуално събитие поради Covid-19 показа новите си смарт телефони. Всички модели на марката от край време се отличават с истински решения и друг метод от този, на който сме привикнали от останалите производители на смарт телефони.

Компанията има огромен опит в основаването на смарт телефони от години, само че редува интервали на триумфи с такива, в които даже изчезва от някои пазари. Така бе и в този момент, защото от няколко години просто не бяхме попадали на модели от Asus в България. През 2021 година обаче завръщането е на разположение и в ръцете си имаме един доста забавен артикул. Идеята му е да запълни пазарната ниша, която сензитивно липсва в последно време.

Asus Zenfone 8 има впечатляващо дребен размер и ниско тегло, само че в корпуса си събира мощта на същински смартфон-флагман. След като имахме опция да използваме модела в продължение на две седмици, непсредствено след неговата премиера, в този момент пристигна ред да споделим и усещанията си от него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР