Преди две седмици Лили Иванова дари 1000 лева на любимия

...
Преди две седмици Лили Иванова дари 1000 лева на любимия
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се подигра на Лили Иванова?

Преди две седмици Лили Иванова подари 1000 лв. на обичания си футболен тим " Левски ". Този доблестен жест бе упоменат от ритнитопковците, които даже демонстрираха квитанцията със сумата, която се е отпуснала от сърцето на примата. 

Лили не за първи път демонстрира своята обвързаност към " Левски ", само че пък това даде мотив на нейната колежка Кичка Бодурова да й се подиграе обществено. 

Кичка Бодурова показа публикация, която разказва благородния жест на Лили и в допълнение певицата е добавила: " Уау, в действителност " неповторимо ", чак неловко да ти стане ". Вероятно бургаската звезда има поради дребната сума, която е смешно да се разяснява и да се подвига толкоз звук.

Статусът на Бодурова не беше посрещнат изключително добре и стотици хора я нападнаха, че не е дала е един лев, пък знае да наскърбява и да се подиграва. Това накара певицата да отстрани написаното и да си спести главоболието да се разправя с върли фенове на примата на естрадната музика. " Блиц " разгласява поста преди да бъде отстранен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР