Преди две години в Интернет се появи слуха, че Ubisoft

...
Преди две години в Интернет се появи слуха, че Ubisoft
Коментари Харесай

Ubisoft Montreal пое разработката над Prince of Persia: The Sands of Time

Преди две години в Интернет се появи слуха, че Ubisoft работи по нова игра от света на Prince of Persia. Малко по-късно от френското студио публично, че работят по нов Prince of Persia, само че не става дума за продължение, а за модифицирана версия на Prince of Persia: The Sands of Time, която се създава от индийския клон на Ubisoft.

Не мина доста време и се появиха клюки, че работата по играта е зациклила, а по-късно пристигна и, че премиерата на играта се отсрочва, като не стана ясно по кое време изобщо може да я чакаме. Prince of Persia: The Sands of Time Remake трябваше да излезе през 2021. А в този момент разбираме за нова смяна – Ubisoft трансферира създаването на играта от Мумбай към Монреал. За това заяви компанията посредством формалния си профил в обществената мрежа Twitter.

„Разработката на Prince of Persia: The Sands of Time Remake към този момент ще се управлява от Ubisoft Montreal, мястото на раждане на епичната трилогия Prince of Persia. Това решение се явява значима стъпка и екипът, който ще надгради над постигнатото от Ubisoft Mumbai и Ubisoft Pune, ще направи нужните стъпки, с цел да се прегрупира предвид на мащаба на играта, с цел да достави допустимо най-хубавото прекарване за тази модифицирана версия на безконечната класика, когато тя е готова“, пишат Ubisoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР