Преди две години приехме доста лично наградите Оскар, защото се

...
Преди две години приехме доста лично наградите Оскар, защото се
Коментари Харесай

Мария Бакалова най-накрая показа как точно е разбрала, че е номинирана за Оскар

Преди две години приехме много персонално премиите Оскар, тъй като се оказа, че българска актриса е номинирана за една от тях. Мария Бакалова получи номинация за поддържаща женска роля, поради присъединяване си във кино лентата " Борат 2 ". 
 Как Мария Бакалова и Валери Григоров разобличиха изказванията за раздялата си
Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Ето каква е истината

Родната актриса и преди е разказвала, че е научила новината за номинацията си по време на фотоси, а точно по средата на снимането на сцена с Педро Паскал, когато внезапно режисьорът на The Bubble Джъд Апатоу е спрял действието. Тя незабавно си е помислила, че е сбъркала нещо и по тази причина всичко бива прекратено, само че не. Апатоу е спрял, с цел да заяви на българката, че е номинирана за Оскар.

Оказва се, че този миг е сниман и в този момент Джъд Апатоу го напомня на Мария Бакалова, а тя пък го споделя с почитателите си в обществените мрежи. За пръв път може да забележим прочувствената, откровена и неподправена реакция на родната актриса при научаването на тази огромна вест. 

Междувременно Мария Бакалова, която взе участие в идния късометражен филм " Това, което остава ", се включи и в национална акция срещу войната по пътищата, предизвикана от кино лентата.

Кампанията, която е с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта, има за цел повишение на ролята на младежите в предварителната защита на престъпността и войната на пътя.

Филмът споделя историята на съзряването на едно момче по време на трагични събития, които раздират фамилията му. Героите се сблъскват с болката от загубата на обичан човек, откриват истини, за които не са подготвени, вършат избори, които ще трансформират живота им и изпитват виновност, която ги разяжда.
 Мария Бакалова в
Мария Бакалова в " кожата " на Ивана Тръмп

Българската актриса ще изиграе първата брачна половинка на Доналд Тръмп в нов филм за живота му

" Това, което остава ", който чакаме през 2024 година, е режисиран от Димитрис Георгиев, който е и създател на сюжета дружно с Марий Росен. Към Бакалова в екипа се причисляват българските артисти Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР