Преди две години Ник Сабан седеше начело на дълга, разхвърляна

...
Преди две години Ник Сабан седеше начело на дълга, разхвърляна
Коментари Харесай

Ник Сабан е най-новият треньор, спечелил шампионат, който напусна на фона на драстични промени в колежанските спортове

Преди две години Ник Сабан седеше отпред на дълга, разхвърляна маса в заседателната зала до офиса му и говореше за това по какъв начин колежанският футбол се променяше бързо по способи, които биха провокирали процеса, който той употребява, с цел да построи династията в Алабама.

„ Независимо дали ще ви наемем, или дали сте в нашия тим, вашият фокус би трябвало да бъде върху развиването, ” Сабан сподели пред АП през март 2022 година „ Моята работа е да основа платформа, където имате късмет да се развивате и да бъдете сполучливи като човек, като възпитаник и като състезател. Бих желал да продължа да върша това.

„ Ако казусът е подобен, вие ще създадете по-дългосрочна стойност за себе си. Ще се дипломираш. Ще имате по-добър късмет да се развиете като футболист и да играете на идващото равнище. Искаме да продължим да се фокусираме върху развиването на играчите. ”

Сабан се пенсионира в сряда след 17 сезона и шест национални трофеи с Crimson Tide, присъединявайки се към Майк Кжижевски от Дюк, Рой Уилямс от Северна Каролин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР