Преди две години групата за лизинг на автомобили Octopus EV

...
Преди две години групата за лизинг на автомобили Octopus EV
Коментари Харесай

Силите на Tesla за „преодоляване на гравитацията“ са изложени на риск, тъй като пазарът на електрически превозни средства се забавя

Преди две години групата за лизинг на коли Octopus EV едвам съумя да се оправи с горещото търсене на Tesla, което представляваше половината от продажбите му.

„ Tesla имаха пазара за себе си “, сподели Фиона Хауърт, основен изпълнителен шеф на Octopus EV, която има интервенции в Обединеното кралство и Съединени американски щати. Сега автомобилният производител е „ изгубил част от конкурентното си преимущество “.

Мащабът на предизвикването на Tesla беше оголен тази седмица, когато продажбите й за първото тримесечие не доближиха най-мрачната прогноза на Wall Street. Заплахите идват от разнообразни ъгли: по-евтини китайски марки като BYD и MG, нерешително търсене в Китай и Съединени американски щати, неговите два основни пазара и даже поляризиращата персона на Илон Мъск.

Базираната в Остин Tesla е не е самичък в изправянето на по-труден пазар, защото по-високите лихвени проценти и загрижеността в някои страни по отношение на инфраструктурата за зареждане лимитират търсенето на електрически транспортни средства. Повечето огромни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР