Преди две десетилетия, Дж. К. Роулинг призова от дълбините на

...
Преди две десетилетия, Дж. К. Роулинг призова от дълбините на
Коментари Харесай

Дж.К. Роулинг написала таен ръкопис на парти рокля

Преди две десетилетия, Дж. К. Роулинг прикани от дълбините на въображението си Хари Потър, осиротял млад вълшебник с ослепителен белег на челото.

Неговите завършения омагьосаха света, омагьосаха децата на десетки езици и книгите за нещастното момче, разкрило по непредвиден и вълшебен метод ориста си, се продадоха в милиони копия.

В изявление за CNN Роулинг разкри, че е написала още една приказка за Хари, само че тя в никакъв случай няма да бъде оповестена... не тъй като авторката не желае, а тъй като не може.

Роулинг, за която се знае, че е написала първия си разказ на ръка, до момента в който пила кафе из кафенетата на Единбург, споделя, че е нахвърляла тайния ръкопис върху роклята, с която била облечена на празненството по случай 50-тия си рожден ден.

Сега тя разкри нещо, което ще шокира доста фенове на Хари Потър, а точно, че "книгата " в този момент виси в дрешника ѝ.

Роулинг направи това шокиращо самопризнание в края на изявлението си с Кристиан Аманпур, в което описа за своята благотворителна детска организация Лумос (Lumos), разиска най-лошите си страхове и отговори на въпроса: за какво е решена да постави завършек на сиропиталищата, като институция, която се грижи за деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР