Преди дванадесет години бе излъчен първият епизод на сериала Живите

...
Преди дванадесет години бе излъчен първият епизод на сериала Живите
Коментари Харесай

Какво следва след края на Живите мъртви?

Преди дванадесет години бе излъчен първият епизод на сериала „ Живите мъртви “. С цели единадесет сезона и повече от 100 и седемдесет епизода, сериалът остава любимец измежду феновете на постапокалиптичната фантастика.

Снощи бе илъчен и последният двадесет и четвърти епизод на единадесети сезон по AMC и AMC+. Вечерта се трансформира в същински празник за звездите от продукцията, както и за всички почитатели. С това обаче историята на героите не завършва. Андрю Линкълн (шерифът Рик Граймс) и Данай Гурира (Мишон) ще продължат историята си в собствен личен спин оф сериал – през 2023-та година. Същото ще се случи и с Норман Рийдъс (Дарил Диксън), който се трансформира в безспорен любимец на всички почитатели. Неговата история ще продължи в Европа, по всяка възможност във Франция.



" Живите мъртви " остава любимец измежду феновете на постапокалиптичната фантастика (AMC)

Освен тях - Джефри Дийн Морган (Нигън) и Лорън Коен (Маги Рий) ще ни пренесат в своята продукция „ Мъртвият град “, която се развива не къде да е, а точно в Ню Йорк. Напрегнатите връзки сред двамата герои ще се развиват в град, в който останалите оживели живеят главно по покривите на постройките и напредването им по улиците е много затруднено. Основната причина за това е, че ще станем очевидци на голяма орда от бродещи (зомбита) – към един милион, по думи на шоурънърите.

Това са дванадесет години от живота ни. Страдахме и се радвахме дружно с героите, изживявахме техните загуби като наши и бяхме съпричастни с всяка дребна победа. Лично аз израснах със сериала. Толкова доста неща научих от него. Нямам самообладание да схвана какво ще се случи с всички герои, споделя за един от най-запалените почитатели Цветомир Георгиев.

Зрителите ще могат да проследят финала тази вечер от 22:55ч. в родния ефир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР