Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на

...
Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на
Коментари Харесай

ЦСКА: Агресията не приляга на нашите фенове

" Преди два месеца приключи един доста тежък сезон. Бяхме на лимита на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме доста, доста покрай задачата. Психически и физически тимът доближи своя предел. Някъде там, сред края на предишния и началото на този сезон, не успяхме да намерим своя темп ", това написаха от ЦСКА.

Ето и останалата част, оповестена на формалния уебсайт на клуба:

Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното безсилие и отчаяние. Никой в клуба обаче от притежатели, през управление, тим и личен състав не е очаквал толкоз разочароващо начало на сезона.

Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да наподобява по този метод и да се показва доста под стандартите, открити през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб.

Причините са сложни и се проучват деликатно. Всички ни боли от протичащото се и ни е позор от продукцията.

Това обаче е футболът и затова е най-големият състезателен феномен на света. Има върхове и спадове, само че и в положително и неприятно оставаме правилни, тъй като това е нашият тим, нашата пристрастеност, нашият дом.

Именно по тази причина не разбираме, не одобряваме и изрично осъждаме опитите за разпра с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всевъзможен тип вандалски прояви.

Както не приляга на нас да ви разочароваме по този метод и да не сме на нужното равнище за вас – великата ни аудитория, по този начин не приляга и на наши почитатели да прибягват до сходни, нападателни дейности.

Бихме желали още един път да изтъкнем обстоятелството, че разочарованието в клуба е голямо и поемаме отговорност за резултатите. Но нееднократно сме били в рецесия и сме успявали да излезем по-силни. Ще го реализираме още веднъж! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР