Преди два дни ви съобщихме за това, че авторите на

...
Преди два дни ви съобщихме за това, че авторите на
Коментари Харесай

CDPR опровергаха информацията, че работят по три игри от света на Cyberpunk 2077

Преди два дни ви съобщихме за това, че създателите на The Witcher и на идното киберпънк премеждие Cyberpunk 2077, CD Project RED, приготвят не една, а три игри от света на тяхната последваща игра. Изглежда обаче предаденият превод на изявлението в полската медия Bankier (направен чрез Гугъл Translate) не е бил напълно прецизен. В превода се споделяше, че първата игра е самият Cyberpunk 2077, втората – мултиплейърно заглавие, а третата – идната огромна игра от света на играта.

Представител на студиото прецизира пред PC Gamer, че това, което в реалност е споделил пред медията е, че три от петте екипа на студиото работят по Cyberpunk 2077 (вместо единствено един).

„ В момента имаме всичко на всичко пет екипа, които работят по разнообразни планове, като три от тях са се фокусирали по развиването на Cyberpunk 2077. Това са хората от офисите ни във Варшава и Краков, които са заети с работа по главната игра, а хората от Вроцлав, където разполагаме с към 40 експерта са заети с технологията и изследвания. Отделен екип от варшавското ни студио е ангажиран с създаването на Gwent. Последният от екипите е Spokko, който сега е ангажиран с към момента неназован мобилен план “, изяснява имейла, изпратен до медията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР