Преди два дни в AnTuTu се появи резултатът на Xiaomi

...
Преди два дни в AnTuTu се появи резултатът на Xiaomi
Коментари Харесай

Изтекоха цените и дизайна на флагманския смартфон Xiaomi Mi 9

Преди два дни в AnTuTu се появи резултатът на Xiaomi Mi 9 , който сподели 387 851 точки. А в този момент към този момент знаем дизайна и цените на основното мобилно устройство на Xiaomi може би за цялата 2019 година.

Както се очакваше, телефонът има корпус от закалено стъкло, а камерата е сложена в дребния капкообразен разрез в центъра на екрана. Основната камера има три оптични датчика, прибавен е спомагателен бутон за стартирането на определени приложения. Показаните изображения показват, че рамките на смарт телефона са напълно тънки, като единствено в горната част се вижда дребният капкообразен разрез за главната камера. Ще се оферират модели на Xiaomi Mi 9 с три разнообразни цвята на корпуса: черен, както и два градиентни цвята, преливащи в синьо и виолетово.



Според оповестените в световната мрежа данни, Xiaomi Mi 9 се базира на топ-процесора Snapdragon 855 и разполага с 6 или 8 GB оперативна памет. Поддържа се безжично зареждане с мощ до 20 W. Основният фотосензор на задната камера е с резолюция 48 МР.



Днес в обществената мрежа Weibo се пови пост от публична презентация на Xiaomi, в който са показани цените на четирите версии на Mi 9:
6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск – $4878 и 128 GB памети – $5178 и 256 GB памети – $5478 и 256 GB памети, транспарантна версия – $7398 и 256 GB памети, Explorer Edition – $885
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР