Преди два дни световните медии съобщиха, че примата на руската

...
Преди два дни световните медии съобщиха, че примата на руската
Коментари Харесай

Когато кажеш, че си против войната на Путин: Максим Галкин и Пугачова бягат от Русия? Опасно ли е за тях там?

Преди два дни международните медии оповестиха, че примата на съветската сцена – певицата Алла Пугачова, е напуснала Русия на 28 февруари дружно с децата си. Като причина се показва съветската инвазия в Украйна.

Първи новината, че звездата е отвън родината си разгласи телеграм каналът „ Божена “, базирайки се на думите на очевидец от терминала на летище Внуково-3, който е отлетял от Русия същия ден.

„ Това бе обявено от човек, който отлетя за Англия в същия ден “, се споделя в известието. В него се разяснява още, че дъщерята на Пугачова - Кристина Орбакайте, която също е певица, живее в Съединени американски щати.

Известно е, че брачният партньор на Пугачова – хумористът Максим Галкин, е бил остро подложен на критика за обществено изразеното му мнение, че не поддържа решението на президента Владимир Путин да организира така наречен от него "военна специфична интервенция " в Украйна.

Самата Пугачова не приказва обществено по тематиката за украинските събития, само че e факт, че концертите на брачна половинка ѝ бяха анулирани за „ по-добри времена “ заради отрицателната реакция, която думите му провокираха в интернет пространството.

Сред анулираните от уредниците концерти на комика е и този, който бе плануван за 14 март в Архангелск.

Самият Галкин разгласява видео в своя Инстаграм, отдадено на анулацията на концерта, на което се вижда по какъв начин почитатели връщат билети на касата, изразявайки отрицателни мнения към изпълнителя. Видеото е оповестено преди пет дни, като преди два дни Галкин е актуализирал страницата си с видео със брачната половинка му.

По-късно се появи информация, че актьорът е отпътувал за Израел. Това бе обявено от неизвестен източник нпред съветското издание „ Супер “.

Официални мнения на двойката във връзка напускането на страната към момента няма. Близки до фамилията също отхвърлят да дадат повече информация по отношение на обстановката.

„ Няма да разясня това, не съм упълномощена “, споделя Алина Редел - другарка на Пугачова, пред News.ru.

Слуховете за заминаването се ускориха още повече, откакто Пугачова не се появи в замъка си. От дълги години певицата съблюдава традиция да отбелязва празника на жълтите цветя в първата неделя на пролетта. Миналата година изпълнителката излезе на балкона пред почитателите, с цел да каже крилата фраза: „ Пролетта е разрешена! “. Но този път тя не бе там, напомнят от изданието.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР