Преди два дни представянето на колекцията есен 2020 на модната

...
Преди два дни представянето на колекцията есен 2020 на модната
Коментари Харесай

Григор Димитров, Лени Кравиц и снимките им от ревюто на Dior в Маями

Преди два дни представянето на сбирката есен 2020 на стилната къща Dior събра някои от най-големите звезди в Маями.

Един от гостите на огромното събитие беше и българският тенисист Григор Димитров. Малко откакто го видяхме като посетител на Men Pre-Fall 2020, в Instagram профилът му се появи забавна фотография, на която Григор гордо театралничи с Лени Кравиц.

Феновете на Григор не пропуснаха да разясняват облеклата на двамата мъже. И в случай че Лени беше правилен на своя жанр - с късо кожено яке и по-авангардни облекла, само че Григор малко изненада почитателите си.

Причината не се крие единствено облеклата му - бял панталон и розов пуловер с поло яка, а по скоро кичозните му украшения - дълъг златен ланец с висулка, съчетани със златна гривна с цветни орнаменти и златен пръстен.

Съдейки по мненията, доста от почитатели на на Григор са шокирани от избора му на бижута, само че тенисистът Томи Хаас явно е по-впечатлен от розовия пуловер на Григор.

" Ще ми би трябвало този пуловер за идващото ни осъществяване като пердах група ", написа шеговито сътрудника на родния тенисист, което пък е отпратка към взаимните осъществявания на Григор Димитров, Томи Хаас и Роджър Федерер. През февруари месец момчетата се оповестиха за група с името One handed backhand boys.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР