Преди два дни К. Л. Се разхождал със своя приятелка,

...
Преди два дни К. Л. Се разхождал със своя приятелка,
Коментари Харесай

Тийнейджър преби 17-годишен в „Западен парк“, докато приятелите му снимали


Преди два дни К. Л. Се разхождал със своя другарка, когато по-големят юноша почнал да го псува и заплашва, тъй като имал  " глас на противоположен ", по-късно го наплюл и почнал да го блъска. Последвала серия от удари по лицето, корема, главата, тялото и краката. 

След нападението е подаден сигнал на телефон 112 в 16:53 часа, на място са изпратени по един екип на " Спешна помощ " и на полицията. 17-годишното момче е признато в " Пирогов " с голям брой пострадвания, измежду които и счупени пръсти на ръцете.

Виновните са арестувани, а пред проверяващите споделили, че са част от група, която е " прочиствала " парка от хомосексуалисти. Разследващите ревизират данни за най-малко още 10 набези.

През март, също в " Западен парк ", четирима младежи нападнаха собствен връстник, като фрагменти от побоя бяха публикувани в мрежата.

През 2008 година 25-годишният студент по медицина Михаил Стоянов беше пребит до гибел в Борисовата градина, тъй като приличал на педераст. Според обвиняването, двамата нападатели са взели участие в група, " разчиствала " Борисовата градина от гейове. Делото против Радослав Кирчев (по това време на ненавършени 18 г.) и Александър Георгиев (по това време на 20 г.) завърши 10 година след жестокото нахлуване. Присъдите бяха 4 години и половина затвор за Кирчев и 10 години - за Георгиев. Пред майката на студента - Христина Стоянова, разяснява, че присъдите са " като за ликвидиране куче ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР