Преди два дни беше осъществена поредна репресия срещу българин от

...
Преди два дни беше осъществена поредна репресия срещу българин от
Коментари Харесай

Костадинов: Преди два дни беше осъществена поредна репресия срещу българин от Македония

" Преди два дни беше осъществена поредна принуда против българин от Македония. Томе Блажевски, ръководител на сдружение " Цар Борис III " в Охрид, е бил арестуван на границата от македонски служители на реда поради 10 български книги! Книгите са исторически, несъмнено, и описват историята на македонските българи. Тази история обаче в Македония е неразрешена и разказването на истината за нея е закононарушение. Ето за какво Блажевски е арестуван, а книгите му са иззети.

За следващ път истината беше задържана в Македония. За това може да благодарим единствено и само на ГЕРБ, ППДБ и Движение за права и свободи, които подвигнаха ветото над преговорния развой на Македония за участие в Европейски Съюз, с което на процедура дадоха картбланш на антибългарският хайлайф в Скопие да изтезава и потъпква българите в Македония.

Излишно е да споделям, че когато Възраждане стартира да ръководи, това ще се промени. България има ресурса да накара съседите си да съблюдават правата на българите. Просто е време страната ни да стартира още веднъж да се ръководи от българския народ, и всичко ще бъде наред! ", написа Костадинов в обществената мрежа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР