„Преди доста години поетът Лермонтов е казал: „Да се извиниш

...
„Преди доста години поетът Лермонтов е казал: „Да се извиниш
Коментари Харесай

Вдигнете ръчички с листчета и тропайте с крачета. Куче чете ли?

„ Преди много години поетът Лермонтов е споделил: „ Да се извиниш е значимо. Още по-важно е да те схванат “. Колко уместно за днешните жители на политическата сцена у нас.

Дали Константинова бе разбрана се видя от вдигнатите листове с надпис „ Оставка “ от депутатите на ГЕРБ. Дотам се простират опциите им. Семпъл живот: минава в изплнение на разпорежданията на Старшия.

Управляваха десетина години и нанесоха на страната и жителите вреди, сравними с тези, които нанася съветската агреси в Украйна. То не бе крадене, не бе лъгане и двуличие, непознати в историята. Извинението е непознато за техните морал и съвест, в случай че прецените, че тези категории изобщо са използвани за тях.

Чекмеджета с пачки и кюлчета, потънали десетки милиарди, най-бедна страна в Европейски Съюз, най-лошо опазване на здравето като организация, мизерни пенсии и заплати, най-скапани пътища и автомагистрали... Не чакайте опрощение от тях. Техният аршин за държание е заложеният от биг боса от Банкя - лакомия и отново лакомия.

Това прави огромната разлика сред тях и всички останали, които желаят и се пробват да трансформират незаконното статукво, въпреки и с криви стъпки и непредизвикани неточности. Все още считам че има хора в ГЕРБ, които схващат това и се срамят. Но не възприемам за какво към момента са там. Толкова ли е елементарно да се опозориш?

Хайде отново: Вдигнете листовете, тропайте с крачета!...

Досадно и лишено от обикновена автентичност. Важното е Баце да е удовлетворен - каква висша цел в жинота. Като за... питомци, чакащи пържолка.

Дали са чели за кучета на Павлов?

Куче чете ли? - попитал един…

Димитър Колев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР