Преди днитя навършва 60 години и ще събере у дома

...
Преди днитя навършва 60 години и ще събере у дома
Коментари Харесай

Тя е съпруга на евродепутат и легендарна актриса, но признава, че днес е същият идиот, какъвто е била на 30 години

Преди днитя навършва 60 години и ще събере вкъщи близки и другари от България и Италия

Наследница на паметния публицист и сатирик Чавдар Шинов, снаха на именития артист Петър Слабаков и брачна половинка на евродепутата Андрей Слабаков. Така най-кратко може да бъде разказана Ернестина Шинова. Допълнителен сексапил й придава неизчерпаемото й възприятие за комизъм, което очевидно е наследила от татко си.

Преди дни тя навършва 60 години и ще събере вкъщи близки и другари от България и Италия. Харесва й сама да подготвя храната, а и за нея значимото е да е радостно.Категорична е, че възрастта по никакъв начин не я е трансформирала и си е „ същият глупак “.

Единствените промени, са физическите, които безспорно съпътстват възрастта. Живее си умерено с бръчките и даже не прави опит да ги прикрива. Макар да не съблюдава диета и неведнъж да се тъпче, поддържа тегло 58-59. Твърди, че са две нещата от които в никакъв случай няма да се откаже – да обича мощно и дълбоката й вътрешен глас.

До този миг шестото й възприятие в никакъв случай не я е подвеждало. Никога не е съжалявала, че е станала актриса и твърди, че се усеща добре в тази специалност. Не крие, че възприятието й за комизъм неведнъж остава завалено и даже й е коствало работата в театрално зрелище.

Затова към този момент се пробва да си затваря повече устата, което по никакъв начин не й е елементарно. Често прескача до Брюксел, където е брачният партньор й поради работните му задължения. Твърди, че не могат един без различен и им е доста мъчно да бъдат разграничени.

Тъй като и двамата са остри камъни, имало време, в което всеки понеделник се развеждали. За значителните неща обаче постоянно са на едно мнение. Дъщеря им Йоана пък се оправя чудесно с лекарската специалност. Не крие, че тръпне в очакване щерка им да им заяви, че ще ги направи баба и дядо. Правят проекти да отидат на море фамилно и с другари. Подчертава, че към този момент не е нудистка, защото е много комплицирано да се откри скрито място, на което може умерено да се пече по този начин, както майка я е родила.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР