Преди дни залязващата поп-фолк дива Андреа се хвана за гушата

...
Преди дни залязващата поп-фолк дива Андреа се хвана за гушата
Коментари Харесай

Как Панайот Панайотов се превърна във вайръл сензация и коя, по дяволите, е Кичка Бодурова?

Преди дни залязващата поп-фолк дива Андреа се хвана за гушата с Диона. Причината – озвучител на Андреа, който сега няма никаква работа с нея (по обясними причини), а Диона решила да го потърси. Заплахите не закъсняха, само че за този скандал никой не разбра. С прекомерно недодялан темперамент е, а в това също няма огромна изненада.

С титаните на СОЦ-а никой не може да се мери. Всичко бе засенчено, даже изгонването на съветските дипломати в България, от един колосален конфликт. Толкова огромен, че даже враждата сред Лили Иванова и Йорданка Христова не може да се мери.

Виж още: Инфлуенсъри и какво от това? Няма никакъв смисъл да следвате тези известни българки

До напълно скоро хиляди млади не бяха чували за имената Кичка Бодурова и Панайот Панайотов. Две естрадни звезди от близкото минало. Дами и господа, тези двамата ни научиха по какъв начин се прави първокласен ПР и реклама за едно " мижаво " събитие.

Социалните мрежи гръмнаха, откакто стана ясно, че Панайот Панайотов отхвърли присъединяване в концерт на колежката си Бодурова в Бургас. Той твърдеше в началото, че повода е " мижав интерес " към концерта, само че след това Кичка обясни, че става въпрос за... пари и искания, идващи от Панайот.

Виж още: ТЕСТ: Тези въпроси от 5 клас затрудняват всички възрастни! 

Long story short, Кичка показа, че е дала прошка на сътрудника си Панайот, който по-рано я атакува с думи. Стореното обаче не може да се поправи. Панайот е същинска сензация в обществените мрежи и толкова.

Мила Кичка, единствено да знаеш, че " Момчето, което приказва с морето " има 1 958 слушания в Spotify. Хелол, както споделя Силвена Роу! Още малко статистика, блага! 

Панайот Панайотов има 502 слушателя месечно в същата музикална платформа. За да е реципрочно всичко, ето и малко статистика за Кичка Бодурова и нейните песни в Spotify: Месечни слушатели – 377, най-слушаната ѝ ария е " Пея за всички другари " с 4 996 стриймвания. Е, Кичка тук го бие Панайот. Няма да си кривим душата, я!

Но Бодурова не съумя да завоюва сърцата на интернет ентусиастите, които са луди по Панайот и към този момент са изкупили всички билети за концерта му през август в " Кино Кабана ". 

Нощният живот на София ще се промени, ще бъде разтресен от ивент с непоклатима стойност. Кичка да си пее на морето, никак не ни интересува. И без това горивото е скъпо, никой няма време да бичи чак до Бургас, като прибавим и прехвалената разрушена автомагистрала и... напряко стягаме багажа за " Кино Кабана ", а по-късно към Гърция.

Виж още: Дениз Хайрула не помни за сутиена и разгорещи мрежата 

Панайот Панайотов е родом от Айтос, приключил е Националната музикална академия и има награди от " Златния орфей ".

Кичка Бодурова е родом от Бургас. Живее от години в Съединени американски щати, изнасяла е концерти в десетки страни. Преди години взе участие във Vip Brother, където се скара с Дует Ритон. Катя и Здравко упрекнаха Кичка, че в никакъв случай не е пяла в Сизар Палас, както самата тя твърди.

Изображение: https://www.facebook.com/kbodurow, https://www.facebook.com/originalpageofpanaiotpanaiotov 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР