Преди дни в Република Южна Африка бе убит Красимир Каменов-Къро

...
Преди дни в Република Южна Африка бе убит Красимир Каменов-Къро
Коментари Харесай

Красимир Занев: Къро стана активен след убийството на Георги Илиев

Преди дни в Република Южна Африка бе погубен Красимир Каменов-Къро – един от дребното представители на силовите групировки у нас, които оцеляха в годините на прехода.

Засега българските управляващи отхвърлят публична информация

Официално бизнесът на Каменов беше обвързван със зеленчукови тържища и с паркинги. Неофициално името му се свързваше с контрабанда и опиати. Къро се свързваше и с по този начин наречения „ златен мочур “ на граничен пункт Капитан Андреево.

По-рано през днешния ден стана ясно, че той и брачната половинка му са убити при нахлуване в дома им в Южна Африка

Убийството му разяснява в предаването „ Тази събота “ някогашният дълготраен шеф на отдел „ Издирвани лица “ Красимир Занев.

„ Още 90-те години той става обекта на внимание на полицейските служби с неговите престъпни прояви. Особено деен е след убийството на Георги Илиев. С негови другари си преразпределят негови активи и стартира неговата активност от ВИС 2 и продължава дълги години напред “, напомни Занев.

Престъплението беше осъществено на 25 март 2022 година в столичния кв. „ Лозенец “

По думите му е мощно казано, че с убийството на Къро в ЮРА се завръщат мутренските години . Той разяснява още, че хора като Красимир Каменов бягат точно в страни като Южноафриканската република, тъй като с тях имаме по-слаба правна помощ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР