Преди дни в публичното пространство се появи един колаж със

...
Преди дни в публичното пространство се появи един колаж със
Коментари Харесай

След натиска върху Денис Теофиков: Това ли заслужава Андреа?!

Преди дни в общественото пространство се появи един колаж със фотоси на поп-фолк певицата Андреа. Въпреки че става въпрос за два идентични фрагменти, фотосите се разграничават доста - просто едната е доста обработена.

Всъщност певицата Андреа нееднократно е упреквана, че прекалява с корекциите, само че истината е, че този път мнозина прекалиха в своите насмешки и рецензии към нея. Просто тъй като и тя употребява интернет, и тя вижда какво се написа. 

Виж още: Вели Отвертката - най-скандалната родна порно звезда, която сбъдва всевъзможни стремежи

" До оня ден говорихме за натиска над изпълнителите около гибелта на Денис Теофиков, а в този момент вършим същото с Андреа. Тя не е сляпа, само че въпреки всичко е намерила сили да се върне още веднъж на сцената и надали се усеща добре от целия хейт, който се излива.  Утре в случай че се случи нещо с нея по какъв начин бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще извършите, ще стоите у дома на мрачно ли ", попита резонно един от почитателите на Андреа в обществените мрежи, представен от " Монитор ". 

Въпросният колаж беше качен от Боби Борисов в страницата на Star Reporters, само че бе свален, по думите на Борисов, след диалог с PR-а на Андреа. Тогава Боби попита и за какво Андреа не следва образеца на Деси Слава, която е споделяла за хормоналните си проблеми, само че " в никакъв случай не е играл Фотошопа до краен лимит ". 

Виж още: И в тежки борби, и в бурните купони: Мани и Кремена се събраха и избухнаха качествено в дискотека

Истината е, че Андреа към този момент един път е намеквала през какво минава в персонален и здравословен проект. Когато се раздели с Кубрат Пулев, тя проговори точно за това. " В един миг изгубих визия за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, би трябвало да забравиш, че си човек. Влоших се душевен и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а възприятията, които изпитвах ", описа тогава тя. И добави, че е почнала да приема успокоителни хапчета. 

Явно точно тези разкази си спомниха и почитателите ѝ, които ѝ пожелаха по-бързо да премине през това, с което се бори. 

Виж още: Данна остави малко на въображението, предизвика с разголена фотография от банята 

Самата Андреа до момента не е коментирала разразилия си мини скандал към въпросния колаж. Може би тя е избрала да остане с това, което не се разяснява от събитието, на което бе направена въпросната фотография - атмосферата, почитателите, всички тези хора, които пееха с нея нейните песни и я приветстваха цяла вечер. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР