Преди дни Цвети Стоянова за малко да бъде помляна от

...
Преди дни Цвети Стоянова за малко да бъде помляна от
Коментари Харесай

Гимнастичката Цвети Стоянова за втори път на косъм от смъртта

Преди дни Цвети Стоянова за малко да бъде помляна от лек автомобил в София, пресичайки пешеходна пътека. Вижда, че идващият рейс понижава и хуква по зебрата. В този миг лек автомобил потегля да изпреварва спрелия рейс по трамвайните релси. По знамение Цвети съумява да спре и да се върне на тротоара.

" Това са джигити. Преди години на същото място едно малко детенце беше премазано по същия метод. Шофьорите не внимават. Цвети е доста уплашена след случката, непрекъснато се връщаше към случая и обикновено. Отново животът й бе на косъм. Ако не беше спряла кой знае какво можеше да се случи “,  споделя пред „ България Днес “ бабата на Цвети.

Самата гимнастичка също описа за случката. „ Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", стартира описа си Цвети Стоянова в Instagram.

" Тръгвам да прекосявам на голяма пешеходна пътека. Виждам, че се е засилил рейс и заставам на пешеходната пътека, не потеглям. Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз потеглих и тъй като съм съзнателен жител взех решение да се забързам в пресичането си. Един човек потегли да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и съумях да се върна. Човекът наби спирачки, а индивидът зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм ", споделя тя и прибавя, че е била в потрес от обстановката.

Гимнастичката описа, че преди месец тя била от другата страна -като шофьорка и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека. " Извиних й се 100 пъти, само че не слязох да й кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя гимнастичката. " Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", декларира тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР