Преди дни псевдопатриотът и нелеп вицепремиер Валери Симеонов обяви в

...
Преди дни псевдопатриотът и нелеп вицепремиер Валери Симеонов обяви в
Коментари Харесай

Бареков: Само НСО- то на патриарх Кирил плюс черноризците от манастирите на Русия са около пет пъти повече от цялата българска армия, водена от прасето Каракачанов

Преди дни псевдопатриотът и безразсъден вицепремиер Валери Симеонов разгласи в изявление за Българска национална телевизия, назова главата на съветската черква „ цигарен патриарх “, „ второразрядно ченге “ и "хитрец ". Думите му провокираха скандал в Обединените патриоти, като "Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация се разграничиха от тях и желаеха той да се извини. Волен Сидеров даже сподели, че ръководещата коалиция може да съществува и без Симеонов.

В тази връзка евродепутатът Николай Бареков направи коментар:

*публикуваме без редакторска интервенция

"През 2012 година имах достойнството да бъда посетител в резиденцията на патриарх Кирил в Москва. Бях първият български публицист, пред който Патриархът на Руската черква даде просторно изявление. Поводът - поканата от починалия и благословен български патриарх Максим и идното му историческо посещаване нас. Заснех и цялостен филм за Тв 7, отдаден на Руската православна черква, както и филм за посрещането на Кирил от пловдивския митрополит Николай и Светия синод в родния ми град. Който желае да разбере повече за съветските манастири и Патриаршията им може да осъди тези, които заграбиха целия списък на Тв 7.

Но за друго ми е думата. За инфо на един второразряден вицепремиер с мундир от Народния спектакъл: Само "НСО- то " на патриарх Кирил плюс черноризците от манастирите на Русия са към пет пъти повече от цялата българска войска, водена от прасето Каракачанов. В добавка - част от тях на светлинни години по-добре въоръжени и подготвени и подсигурени от нашите. "Второразрядни ченгета " допускам, че имат, само че си имат повече генерали и първоразрядни спецчасти от цялата ни полиция и армия взети дружно. Така както прилича на една сходна църковна организация, отговаряща за духовното и физическото избавление на....някакви си четвърт милиард православни. Всъщност най-голямата православна общественост на планетата. Слава Богу! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР