Преди дни Plovdiv24.bg публикува , което предизвика голям интерес и

...
Преди дни Plovdiv24.bg публикува , което предизвика голям интерес и
Коментари Харесай

Бясната шофьорка с интересен намек за недосегаемите нарушители и методите на КАТ

Преди дни Plovdiv24.bg разгласява , което провокира огромен интерес и голям брой мнения. След това пристигна и . Читателката ни обаче още веднъж се свърза с нас и направи някои разяснения.

Ето ги и тях без редакторска интервенция:

" Бих желала да направя някои разяснения на оповестения от Вас материал по мой сигнал. Малко последователност за начало - това платно беше отворено за придвижване, след ремонта му, преди към 2 седмици и до 11.01.2022 година нямаше никакви знаци, указателни табели или трудности /като да вземем за пример: знаци за ограничаване на скоростта, знаци, указващи че пътят е в ремонт, нито пък имаше работещи в обсега на пътя чиновници от компанията, изпълняваща ремонта/.

На 11.01.2022 година, към 8,45 ч., на път за работа, забелязах новопоявил се знак за ограничаване на скоростта и чиновници на КАТ с камери /имаше единствено знак за ограничаване на скоростта и това могат да потвърдят всички пътуващи постоянно по този маршрут/. Това, което ме предизвика да подам сигнала, е, че никой от сътрудниците ми не беше забелязал " новия " знак и ми благодариха, че съм ги предизвестила да бъдат деликатни.

Относно отговора на КАТ, че има доста " джигити " на пътя - същинските джигити, които летят със 100-150 км/ч, както всички знаем, няма да бъдат превъзпитани по този метод, тъй като те са от безнаказаните и недосегаемите, тъй като техните " фотоси " ще " изчезнат " от системата и в последна сметка пострадалите ще са елементарните жители, движещи се с 55-65 км/ч.

Освен това, в случай че задачата на КАТ е да респектира и дисциплинира водачите, би трябвало чиновниците да стартират да управляват скоростта във въпросната пътна права едвам откакто тя бъде надлежно обозначена /така, както беше обозначена след моя сигнал, както е видно и от Вашия материал/. 

Явно съм постигнала задачата си - този сектор от пътя към този момент е съответно обозначен и обезопасен, а водачите преминават с нараснало внимание. Къде са сега служителите на КАТ с камерите? Може би на идващия преди малко ремонтиран сектор, с новопоявил се знак за ограничаване на скоростта... и в случай че това не е " хранилка ", какво е? "

С почитание, бясната шофьорка!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР