Преди дни отбелязахме 140 г. от началото на дипломатическата дейност.

...
Преди дни отбелязахме 140 г. от началото на дипломатическата дейност.
Коментари Харесай

Бъчварова: Израел продължава да рекламира България като туристическа дестинация


Преди дни отбелязахме 140 година от началото на дипломатическата активност. Това беше причина и за обща конференцията на нашите дипломати в София. Срещата събра и нашите първи посланици по света. Сред тях бе Румяна Бъчварова, която стана дипломат на България в Израел.

„ Като дипломат в Израел ще работя за това израелският опит и достижения да стигат до българския бизнес”, съобщи тя в „ Тази сутрин” по bTV, допълвайки, че връзките сред двете страни са доста значими.

Бъчварова разяснява случая с хотелиера в „ Слънчев бряг”, който атакува израелска туристка. Тя изясни, че няма усещане казусът да се е отразил неприятно върху имиджа на страната ни там.

„ След този случай даже излязоха няколко изявления, които показват българския туризъм. Излъчването на случая в Израел беше в подтекста на един народен спор, който имат, а точно за насилието в ежедневието”, разясни Румяна Бъчварова.

По думите й компаниите, които работят с България, влагат в реклама. Рекламират шопинг туризма у нас, както и фамилния туризъм.

„ Цели фамилии идват у нас, с цел да прекарат празниците си”, разясни посланикът на България в Израел.

Тя благодари на израелското посолство у нас за умерената позиция по случая и за декларираното доверие към българските управляващи, че ще се оправят с казуса.

След няколко месеца Румяна Бъчварова възнамерява да събере българската общественост в Израел, с цел да може да се запознае с хората.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР