Преди дни научихме, че принц Хари е подписал нов договор

...
Преди дни научихме, че принц Хари е подписал нов договор
Коментари Харесай

Принц Хари притесни кралския двор

Преди дни научихме, че принц Хари е подписал нов контракт за милиони , този път с издателство, което ще разгласява неговия прям роман за живота в кралския двор. Очевидно има много какво да опише след всички години безмълвие и тъкмо това съществено тормози роднините му.
 Принц Хари, Меган Маркъл и книгата, която херцогът на Съсекс ще издаде
Принц Хари е подготвен да си каже всичко

Нова неприятна изненада за кралския двор

Според източници, представени от Daily Mail, членовете на кралския двор са най-разтревожени за това какво принц Хари ще разкрие за доведената си майка - Камила Паркър .

Въпреки че в последните години двамата показват естествени връзки, той сигурно не е не запомнил, че това е дамата, поради която майка му и татко му се разделиха. И в този момент въпросът е дали херцогът на Съсекс ще сложи своята откровеност пред нейната известност .

Затова в и Clarence House, дома на принц Чарлз и Камила Паркър, всички са обезпокоени какви разкрития ще направи принц Хари и най-много какъв ще бъде публичният отзив от тях. Не бива да забравяме, че и моментът сигурно не е подобаващ за сходен ход, тъй като кралската двойка все по-усилено се готви да наследи престола от Елизабет Втора.

А в случай че има защо да си отмъщава на татко си Чарлз, принц Хари сигурно ще успее да го направи посредством тази книга. Междувременно пък се появиха клюки, че книгите в действителност може да са повече от една , като второто книжно издание е планувано да излезе след гибелта на кралицата.
 Принц Хари, Меган Маркъл, щерка им Лилибет Даяна и вписването й измежду кралските наследници
Закъснялото самопризнание за дъщерята на Хари и Меган от кралския двор

Тенденциозно отношение или просто традиция

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс обаче опроверга тези изказвания. Ние пък нямаме самообладание най-малко за една книга с разказите за живота на принц Хари, само че ще би трябвало да изчакаме до края на 2022 година - месеци след платинения празник на Елизабет Втора отпред на престола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР