Преди дни Кристиано Роналдо предизвика спад в цената на акциите

...
Преди дни Кристиано Роналдо предизвика спад в цената на акциите
Коментари Харесай

Без бира за Пол Погба на пресконференция

Преди дни Кристиано Роналдо провокира спад в цената на акциите на една от най-големите компании за газирани питиета в света. Очакваме тази орис да последва и един от производителите на... бира.

А провинен за това ще е звездата на френския народен тим по футбол и " Манчестър Юнайтед " - Пол Погба.

Снимка: Reuters
По време на формалните изявления след успеха на " петлите " с 1:0 над Германия, футболистът смъкна бутилката с бира от масата, като остави единствено водата и газираните питиета.

Според медиите в Англия, повода е в религията. В " Дейли мейл " изясняват, че Погба е набожен мохамеданин, а при тях използването на алкохол не е позволена.

Явно французинът не желае да промотира потреблението му, даже с бутилка, на която се вижда, че става дума за пиво с 0% алкохол.

Пол Погба одобри исляма през 2019 година, като съобщи, че това го е направило по-спокоен душевно.

Снимка: Reuters

" Не съм мохамеданин от рождението си, макар че моята майка е. Но съм израснал като подобен и почитам всички религии. Сега съм признателен за всичко в този живот. Промени ме, накара ме да осъзная някои неща. И ме направи по-спокоен ", сподели тогава Погба.

Компанията, която създава въпросната бира, е един от главните спонсори на европейското състезание по футбол. Тя е учредена през 1873 година в Нидерландия и продуктите ѝ са добре познати по целия свят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР